SC VITAL SA a participat la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul producerii si furnizarii apei potabile

SC VITAL SA   a participat la unul dintre cele mai importante evenimente  din domeniul producerii si furnizarii apei potabile

SC VITAL SA a participat in perioada 13-15 iunie la Bucuresti, acolo unde s-a desfasurat Forumul Regional al Apei precum si EXPO APA 2011, cele mai importante evenimente anuale in domeniul producerii si furnizarii apei potabile, a canalizarii si epurarii apelor uzate.
    Expozitia si manifestarile aflate la cea de-a 13-a editie, s-au desfasurat la Palatul Parlamentului si s-au adresat tuturor specialistilor din domeniul apei incepand cu operatorii de alimentare cu apa si canalizare, administratorii resurselor de apa si nu in ultimul rand publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.
    Societatea Vital a fost prezenta la standul Comitetului Teritorial Transilvania cu un banner de prezentare, precum si cu materiale promotionale (mape, fluturasi) cu date despre proiectul ISPA derulat in Baia Mare. De asemenea conducerea SC VITAL a participat la Adunarea Generala a Patronatului Apei si la celelalte manifestari din cadrul forumului.
La cele peste 100 de standuri amenajate au fost prezenti reprezentanti ai companiilor de apa si canalizare din tara, furnizori de echipamente si tehnologii dedicate apei, dar si ai firmelor de proiectare, antreprenorilor generali si consultantilor. Acestia au  avut posibilitatea de a interactiona, de a afla fiecare date si noutati despre ceilalti participanti.
    Deschiderea oficiala a Forumului s-a bucurat de prezenta conducerii ARA, reprezentantilor Parlamentului Romaniei, reprezentantilor structurilor internationale in domeniul apei si apei uzate, patronatului apei. Acestia au vorbit despre calitatea serviciilor furnizate si masurile de imbunatatire, despre viitoare proiecte si accesarea fondurilor europene si despre noile provocari care trebuie gestionate, cum ar fi regionalizarea serviciilor sau migratia populatiei de la sate spre orase.
    In cadrul Forumului Regional al Apei, in cele 3 zile ale manifestarilor, s-au desfasurat “reuniuni internationale pe teme de mare actualitate, cum ar fi: «Zece ani de provocari in sectorul apei», «Oportunitati de finantare in cadrul POS Mediu», «Conferinta Tinerilor Profesionisti din domeniul apei», mese rotunde cu prezentarea celor mai bune practici din Germania, SUA, Olanda, Bulgaria, precum si o expozitie specializata in noile tehnologii in sectorul apei”, se arata intr-un comunicat al presedintelui ARA Vasile Ciomos.
   

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.