Captură de 40 000 de ţigarete de contrabandă la Sarasău

Captură de 40 000 de ţigarete de contrabandă la Sarasău

          Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat trei persoane în timp ce încercau să introducă ilegal în România 40.000 țigarete provenite din contrabandă în valoare de aproximativ 17.000 lei. Celor trei bărbaţi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
În data de 17 iunie a.c., în jurul orei 00.50 o patrula din cadrul sectorului PF Sarasău a observat două persoane care transportau mai multe colete. Acestea se îndreptau de la linia de frontieră spre interiorul ţării.
Imediat, poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea suspecților iar la aproximativ 500 metri de frontieră aceştia au fost reţinuţi şi identificaţi ca fiind Ştefan I. în  vârstă de 36 de ani şi Ionuţ B. de 22 de ani, domiciliaţi în localitatea Sarasău.
Bărbaţii trebuiau să transporte ţigările până la DN19 unde urmau să fie preluate de către Ioan M. în vârstă de 48 ani din localitatea Sighetu Marmaţiei.
La faţa locului au fost descoperite 4 colete ce conțineau cantitatea de 2.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 17.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care cei trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.