Şase infracţiuni rutiere înregistrate, în perioada 15 – 17 iunie, pe raza judeţului Maramureş

Şase infracţiuni rutiere înregistrate, în perioada 15 – 17 iunie, pe raza judeţului Maramureş

În data de 15 iunie, un echipaj al Serviciului Rutier în cooperare cu lucrători de la Postul de Poliţie Transport Feroviar Vişeu de Jos, au oprit în trafic un autoturism condus de Gheorghe P, de 59 ani, din Vişeu de Jos. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat şi numerele aplicate pe autoturism sunt false. 

Vineri, 15 iunie, pe DN 18 B Groşi, poliţiştii au  oprit în trafic un autoturism condus de Ionel H., de 19 ani, din Negreşti Oaş.  În urma verificărilor au constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test care a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemie. Conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice.

În data de 16 iunie, pe DJ 108A la intersecţia cu DJ 193, poliţiştii au executat un semnal regulamentar de oprire în trafic a unui autoturism. Iniţial, conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Acesta a fost oprit, în urma semnalelor acustice şi luminoase ale autoturismul poliţiei, pe raza localităţii Colţirea. La volanul autoturismului se afla Ciprian V. de 21 ani, din Baia Mare.  În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că conducătorul auto nu posedă permis de conducere, iar autorizaţia de circulaţie provizorie pentru autoturism a expirat. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcoolscop al cărei reactiv s-a înverzit în proporţie de 100% , fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemie.

Sâmbătă, 16 iunie, orele 19,40 Poliţia Baia Sprie a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, cu privire la faptul că pe strada Gutinului din localitate, a avut loc un accident rutier. La volanul autoturismului se afla Ioan I. de 55 ani, din Baia Sprie. În timp ce conducea autoturismul pe strada Gutinului din localitate, la efectuarea unui viraj la dreapta, pentru a intra pe strada Olarilor, acroşează un moped care era parcat pe marginea părţii carosabile, pe care l-a proiectat în şanţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test care a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemie.        

În noaptea de 15 spre 16 iunie, în urma misiunilor de supraveghere a traficului rutier,  formaţiunile de poliţie rutieră au  înregistrat două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, astfel: o infracţiune de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice la Copalnic Mănăştur, şi o infracţiune pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice la Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.