VIDEO | Șase incendii au stins în weekend pompierii maramureșeni

În weekendul trecut, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență. Au izbucnit incendii la coșuri de fum, dar și într-o bucătărie de vară sau într-un container.

Sâmbătă, pompierii băimăreni au intervenit, alături de SVSU Șișești, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară din Șișești. Flăcările au distrus circa 20 de metri pătrați din construcția de lemn, un congelator, documente personale și diverse obiecte de mobilier și textile. Tot pompierii băimăreni au intervenit sâmbătă la Cavnic pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului. Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit în Fersig, unde un acoperiș a fost cuprins de flăcări.

Duminică, pompierii vișeuani au lichidat un incendiu la un coș de fum. La rândul lor, pompierii sigheteni au stins un incendiu izbucnit la un container de resturi menajere. Au ars circa 1200 kg de deșeuri. Pompierii băimăreni  au mers pe strada Iazului pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință improvizată. Focul a mistuit circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn, electrocasnice, mobilier și materiale textile.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.