VIDEO | Ninsori abundente și străzi înzăpezite, pe care se circulă extrem de greu

Cantitățile însemnate de zăpadă căzute în ultimele ore au îngreunat circulația în municipiul Baia Mare. Numeroase mașini au rămas înzăpezite în parcări, iar atât pietonii, cât și autoturismele s-au deplasat cu dificultate, din cauza zăpezii de pe căile de acces.

Codul galben de ninsori abundente a fost resimțit de către băimăreni încă de la primele ore ale dimineții. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 6, l/mp în  Baia Mare. 85 de centrimetri are stratul de zăpadă la Firiza, iar în Baia Mare, 23 de centimetri. Utilajele de deszăpezire fac cu greu față ninsorii. Pe străzile mici din cartiere, dimineață nu a putut fi văzută nicio urmă făcută de aceastea, motiv pentru care în aceste zone pot fi surprinse cele mai multe mașini sub zăpadă. Iar nămeții sunt, pe alocuri, cât porțile caselor.

Prognoza meteorologică arată că și mâine, 15 ianuarie,vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse, îndeosebi în cursul nopții, temporar va ninge. Local, cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.