SĂRBĂTOAREA OAMENILOR LEGII: Manifestări speciale la Sighet, de Ziua Poliției

SĂRBĂTOAREA OAMENILOR LEGII: Manifestări speciale la Sighet, de Ziua Poliției

 Ziua Poliţiei Române va fi marcată mâine la Sighetu Marmaţiei printr-o serie de activităţi. Pentru ca manifestarea să fie una mai deosebită, polițiștii au organizat Ziua porților deschise, prilej cu care vizitatorii vor avea ocazia să vadă o prezentare a tehnicilor folosite de oamenii legii.

Ziua Poliției Române se sărbătoreșete în fiecare an la de 25 martie. Această zi a fost marcată pentru prima dată în anul 2012, odată cu adoptarea legii de funcționare a Poliției Române.
 „În acest an, pentru a marca Ziua Poliției Române la nivelul Poliției Municipiului Sighetu Marmației s-au desfășurat o serie de activități importante. Una dintre ele se va desfășura mâine, în 22 martie, o să organizăm o zi a porților deschise la sediul Poliției Municipiului Sighetu Marmației”, a spus Gheorghe Botiș, șeful Poliției Municipale.
Mâine vizitatorii vor avea ocazia să observe îndeaproape o parte din tehnica folosită de poliţişti.
 „Împreună cu colegii ne-am organizat și o să facem o prezentare a tehnicii folosite de către forțele de poliție, inclusiv a animalelor de serviciu, pentru asta, i-am rugat pe colegii de la Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș să vină să ne sprijine. Programul activităților va începe în jur de ora 10:00 iar după ora 10:00 îi așteptăm în special pe copii dar fiind Ziua Porților Deschise, orice persoană este binevenită ca să ne viziteze și să vadă ce activități desfășurăm”, a adăugat șeful Poliției Municipale Sighetu Marmației.
Tot mâine polițiștii vor avea și o activitate de prevenire și vor împărți pliante sighetenilor. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.