VIDEO | Săptămână plină de evenimente la Consiliul Județean

Săptămână plină de evenimente la Consiliul Județean Maramureș. Se deschid porțile Palatului Administrativ pentru peste 1.000 de colindători, vor fi premiați olimpicii și profesorii lor, sportivii, iar vineri va fi sfințită noua poartă maramureșeană amplasată în fața Palatului Administrativ, cu prilejul aniversării a 50 de ani de la reorganizarea teritorială a Regiunii Maramureș.

Mâine, în holul Palatului Administrativ, autoritățile județene vor primi colindătorii. Sunt așteptați peste 1.000 de copii din întreg județul, care vom primi pachete de Crăciun din partea Consiliului Județean Maramureș. Apoi, joi va avea loc premierea olimpicilor și a profesorilor.

”Vineri de dimineață, începând cu ora 09:00, va fi premierea sportivilor. Avem o sumă consistentă, mult mai mare decât cea de anul trecut, la fel pentru premierea olimpicilor și a profesorilor. Începând cu ora 11:00, vă invităm în fața Palatului Administrativ pentru sfințirea porții de la intrare, care a fost deja montată. Cred că este un moment important pentru județul Maramureș. Marcăm 50 de ani de Maramureș și am vrut să fie un moment prin care marcăm și noi acest jubileu. Montarea acestei porți cred că este un lucru bun pe care am reușit să îl facem”, informează președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Tot vineri va avea loc și vernisajul expoziției fotografice ”Drumul Unirii”, care va evidenția cele mai importante momente ale delegației maramureșene ce a pornit din Sighet spre Alba Iulia, pentru a marca cei 100 de ani de la Marea Unire a României. Sâmbătă dimineață, în Muzeul Satului din Baia Mare va avea loc deschiderea evenimentului ”Crăciun în Maramureș”. Iar săptămâna viitoare, Paula Seling și Ducu Bertzi vor susține pentru maramureșeni și turiștii care își petrec sărbătorile de iarnă în județul nostru, 10 concerte la 10 ani de ”Crăciun în Maramureș”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.