S-au tras focuri de avertisment însă contrabandiștii au scăpat

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări la frontiera de nord 21.500 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 251.550  de lei.

Marți, în baza unor date deținute cu privire la faptul că la domiciliul unei persoane din Lupcina, județul Suceava, este depozitată o cantitate de țigări de proveniență ucraineană, s-a declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Un echipaj al poliției de frontieră s-a deplasat la imobilul respectiv unde, cu acordul proprietarului, a intrat în curtea locuinței, iar în garaj a descoperit o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană. roprietarul imobilului a declarat oamenilor legii că țigările nu-i aparţin şi nu are cunoştinţă de modul cum au ajuns la el în garaj. E vorba de 11.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 128.700 lei. În cauză se fac cercetări pentru contrabandă.

Luni, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul Sarasău a observat un grup de bărbați care transportala graniță mai multe colete voluminoase. Somați să se oprească cei în cauză au luat-o la fugă, așa că s-au tras două focuri de avertisment.. Contrabandiștii însă au scăpat pe teritiriul ucrainean.

La fața locului au fost descoperite 10.500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Țigările în valoare de  122.850 de  lei au fostconfiscate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.