S-au bătut ca orbii după care au vandalizat şi două autoturisme parcate în apropiere

S-au bătut ca orbii după care au vandalizat şi două autoturisme parcate în apropiere

Bătaie şi acte de vandalism petrecute într-un bar din Crasna Vişeului. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02, 00, Secţia 4 de Politie Rurala Vişeu de Sus a primit o sesizare prin 112, despre faptul că într-un local din  Crasna Vişeului, comuna Bistra, a avut loc un scandal. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în barul respectiv, între Florin M., de 26 de ani şi alţi trei tineri, de 21, 23 şi 26 de ani, toţi din Crasna Vişeului, a izbucnit un conflict spontan. Tinerii s-au lovit reciproc, iar unul dintre suspecţi a luat câteva şipci de lemn dintr-un gard şi a lovit şi două autoturisme parcate în faţa localului. 
          Echipajul de poliţie care a intervenit pentru a aplana situaţia, a stabilit că în local se aflau circa 50 persoane, dintre care unii au încercat să oprească scandalul şi, împărţindu-se în două grupuri, s-a iscat o bătaie.
           Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior  Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire şi distrugere. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.