S-a recepționat rețeaua de canalizare din satele Dăneștii Chioarului și Lucăcești

 În 21 decembrie s-a semnat procesul – verbal de recepție pentru lucrările de extindere a reţelei de canalizare menajeră în satele Dăneştii Chioarului şi Lucăceşti.

La recepţie au participat şi reprezentanţii firmei Vital SA, operatorul regional de apă şi canalizare. Conform procedurilor, reţeaua devenită operaţională va fi predată de beneficiarul proiectului, UAT Mireşu Mare, către operatorul regional, Vital SA.

Am dus la bun sfârşit un proiect de 4,32 milioane lei; 94% din finanţare de la Guvernul României  prin programul PNDL 2.
 Este un proiect de suflet al meu, ca primar al comunei Mireşu Mare. În mandatul precedent (2016-2020) am elaborat, depus, câştigat şi executat parţial lucrările pentru acest proiect. Acum, în al doilea mandat, primit prin votul alegătorilor, am adus la bun sfârşit acest proiect important pentru o calitate mai bună a vieţii în comuna noastră, Mireşu Mare.
 Populaţia poate continua racordarea la reţeaua de canalizare din Dăneşti şi Lucăceşti. Am gândit proiectul ca branşamentele să fie aduse până la limita de proprietate şi a face astfel mai uşoară racordarea la reţea, ” – a declarat Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.