S-a lăsat cu amenzi

Polițiștii din Șomcuta Mare, cei ai Secției 2 Bogdan Vodă  şi din Dragomireşti au efectuat duminică acțiuni pe linie rutieră în vederea identificării și sancționării conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, pentru combaterea depăşirii regimului legal de viteză și pentru conștientizarea șoferilor cu privire la necesitatea folosirii centurilor de siguranță.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 55 de autovehicule și au fost legitimate 84 de persoane. Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.340 de lei.

Ca măsură complementară a fost dispusă măsura reținerii a șapte permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus cu viteză excesivă pe DJ 186, în Dragomireşti. La volan era un tânăr de 21 de ani din Sighetu Marmației. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că tânărul are permisul suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.