S-a dat startul la concursul de eseuri ”Mineralele din viața noastră”, ediția a III-a, 2023

Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare în parteneriat cu Societatea Geologică a României și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, lansează Ediția a doua a Concursului de eseuri „Mineralele din viața noastră”.

Acest concurs este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Pământului, care se celebrează în fiecare an pe data de 22 aprilie.

Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 20 aprilie 2023 și se adresează elevilor din ciclul liceal. Participanții vor trebui să realizeze un eseu, în care vor putea sa aleagă între a descrie un mineral sau a descrie mineralele ce fac parte dintr-un produs sau obiect, pe care îl utilizăm în viața noastră.

În vederea participării la concurs, doritorii trebuie să se înscrie prin intermediul formularului on-line https://forms.gle/P2PtSmHVxQG6E8VX9 , până la data de 15 𝘮𝘢𝘳𝘵𝘪𝘦 2023, urmând ca eseurile să fie trimise până cel târziu la data de 10 𝒂𝒑𝒓𝒊𝒍𝒊𝒆 2023, prin e-mail la adresa contact@muzeuminbm.ro , specificându-se la subiect „Pentru concurs Ziua Pământului”.

Mai multe detalii și Regulamentul Concursului le găsiți accesând link-ul următor: http://www.muzeuminbm.ro/…/concursul-de-eseuri…/

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.