VIDEO | S-a cerut o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Maramureș

Președintele Consiliului Județean Maramureș a cerut o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Internațional Maramureș. Prin hotărârea nr. 7 din 14 mai a Consiliului de Administrație al R.A. Aeroportul Internațional Maramureș s-a anulat procedura de selecție pentru posturile de director, organizată la nivelul regiei în perioada 21.12.2018 – 09.05.2019. 

Referitor la acest anunț postat pe site-ul Aeroportului Internațional Maramureș, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și-a exprimat întreaga susținere față de decizia Consiliului de Administrație. Mai mult, șeful administrației județene este de părere că, în prezent, maximum două funcții de director ar fi suficiente, iar fondurile rămase ar putea fi alocate pentru creșterea salariilor celorlalți angajați din cadrul Aeroportului Internațional Maramureș, ale căror venituri nu au fost recalculate.

”Am luat act de decizia Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș de anulare a procedurii de selecție a directorilor Aeroportului Internațional Maramureș și vreau să transmit public susținerea mea totală pentru aceasta decizie. (…) Am cerut în această săptămână, membrilor Consiliului de Administrație, o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Internațional, o organigramă mai suplă și care nu presupune atât de multe funcții de director”, a arătat președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Consiliul Județean Maramureș a alocat în acest an mai mulți bani pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș, respectiv șapte milioane de lei pentru funcționare și 13 milioane de lei pentru investiții și achiziții de echipament.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.