Russell Brand, prezentat în timp ce fuma heroină, într-un documentar despre dependenţa de droguri

Russell Brand, prezentat în timp ce fuma heroină, într-un documentar despre dependenţa de droguri

Actorul Russell Brand este prezentat în timp ce fumează heroină, într-o secvenţă din documentarul "Russell Brand: From Addiction to Recovery", care va fi difuzat pe postul de televiziune BBC Three.

Imaginile sunt realizate în perioada în care actorul avea 20 de ani şi era dependent de heroină. De altfel, acesta a mărturisit că este oarecum invidios pe varianta mai tânără a sa, infomează Huffington Post. "Aşa afli că este o boală. Nu contează că atunci eram vai de capul meu iar acum stau la Savoy (…) Nu contează banii, faima, sexul, femeile… nimic. Aş prefera să fiu dependent de droguri", îi mărturiseşte Russell Brand prietenului său, Martino Sclavi, în documentar.

Russell Brand a depus mărturie în faţa unui comitet al parlamentului britanic, în aprilie, referitor la condiţia persoanelor dependente de droguri, şi i-a rugat pe politicieni să adopte politici mai "pline de compasiune" faţă de persoanele care suferă de această boală. "Dacă tratăm dependenţa ca pe o boală şi oferim mai degrabă tratament decât pedepse, putem stopa crimele pe care oamenii le-ar putea face", a spus atunci actorul.

Russell Brand nu mai consumă droguri de aproape zece ani şi, pentru a-şi ţine dependenţa sub control, merge de trei ori pe săptămână la terapie. Russell Brand, în vârstă de 37 de ani, este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie. El este cunoscut şi pentru scurta sa căsătorie cu cântăreaţa americană Katy Perry.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.