Maramureş: Accidente pe drumurile maramureşene

Maramureş: Accidente pe drumurile maramureşene

Sfaturile poliţiştilor, de a circula preventiv pe şosele, în special în week-enduri, când traficul este mai aglomerat, nu au fost luate în serios de o parte din conducătorii auto. Numai în cursul zilei de azi, două accidente grave au avut loc pe şoselele maramureşene.

În jurul orei 11:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a fost informat despre faptul că în localitatea Recea, lângă Complexul Romaniţa, a avut loc un accident rutier, cu două victime. În urma impactului, persoanele care se aflau în maşini nu au suferit răni grave însă au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" Baia Mare pentru investigaţii medicale suplimentare. De vină pentru producerea accidentului este un conducător auto care a izbit din spate un alt autovehicul. Şoferul acestuia urma să vireze stânga, pentru a intra în parcarea Complexului.

Un alt accident rutier a avut loc în această după-masă, pe raza localităţii Buşag. O persoană care circula pe marginea drumului a fost lovită mortal de o autoutilitară care se deplasa pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele în care s-a petrecut tragedia.

Un accident cu o victimă a avut loc în această seară, în localitatea Cerneşti, la ieşire spre Copalnic Mănăştur. Din primele informaţii, se pare că un biciclist a fost acroşat de un autoturism. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.