Rezultate frumoase la șah

Clubul de șah Sigmar din Sighetu Marmatiei a obtinut cateva rezultate notabile la participarile competitionale din acest an. Chiar daca epidemia cu noul coronavirus le-a suspendat temporar activitatea, tinerii sportivi dau dovada de profesionalism in activitatea lor.

Ultima participare din acest an a tinerilor șahisti sigheteni a fost la Cupa de Sah a orasului Bicaz. Sighetul a fost reprezentat de cinci jucatori, dintre care s-a remarcat David Sofinet, care a obtinut locul II la categoria 10 ani si un premiu de 350 de lei. Andrei Mintau, sighetean ce activeaza acum in cadrul clubului Ploiesti, a ocupat locul V, la categoria 16 ani.

Andrei Mintau si Mihaela Trifoi, ambii elevi in clasa a IX-a la Colegiul National “Dragos Voda”, s-au calificat la faza nationala a Olimpiadei Scolare la Sah, competitie ce a fost anulata însă din cauza epidemiei de coronavirus.

Sahistii sigheteni urmau sa participe in luna aprilie la Campionatul National de Sah, copii cu varste sub 12 ani, competitie de asemenea suspendata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.