VIDEO | Rezultate finale, la examenele dedicate profesorilor

Primele rezultate ale probei scrise din cadrul examenului național de titularizare vor fi afișate mâine, 4 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș. Tot mâine, 4 august, se vor afișa și rezultatele finale de la examenul de definitivare în învățământ.

Primele rezultate ale probei scrise din cadrul examenului național de titularizare vor fi afișate mâine, 4 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.
Contestațiile se vor depune la secretariatul ISJ Maramureș sau pe adresa de mail mmtitularizare2020@gmail.com în data de 4 august, până la ora 21, și în data de 5 august, în intervalul 9-12. Modelul de contestație completat va fi însoțit de copia BI/CI. Acesta se descarcă de pe site-ul www.isjmm.ro, subiect Mobilitate, Concurs național – sesiunea 2020, în data de 4 august. Contestațiile vor fi depuse personal sau prin împuternicit, acesta prezentând procură notarială în original (la secretariatul ISJ Maramureș).

Tot marți, 4 august, în centrul de examen de la Colegiul Tehnic ”George Barițiu” Baia Mare, se vor afișa rezultatele finale de la examenul național de definitivare în învățământ.
Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, și obiectivul acestui examen național. Prin dobândirea definitivării în învățământ, cadrul didactic depășește stadiul de debutant și poate intra pe o rută de profesionalizare ascendentă, având dreptul de a deveni titular în sistemul de învățământ preuniversitar și de a participa ulterior la susținerea examenelor pentru obținerea gradelor didactice. Persoanele care nu au promovat examenul se pot prezenta la o nouă sesiune după reluarea, de fiecare dată, anterior susținerii examenului, a stagiului de practică de un an școlar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.