Reprezentanţi ai Consiliului Judeţean participă la Mamaia la Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor de Ordine Publică

Reprezentanţi ai Consiliului Judeţean participă la  Mamaia la  Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor de Ordine Publică

      În aceste zile, respectiv 15-17 iunie, la Mamaia se desfăşoară Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor de Ordine Publică (ANATOP). Au fost convocaţi preşedinţii şi secretarii executivi ai ATOP din toate judeţele.
La întâlnirea de la Mamaia, din Maramureş participă, în calitate de preşedinte al uneia dintre comisii, Gheorghe Marian, consilierul preşedintelui CJ Maramureş, Mircea Man, şi Simion Gherman, secretar general al ATOP Maramureş.
 Pe ordinea de zi a Adunării Generale sunt incluse analiza activităţii ANATOP pe perioada 2009-2011 şi prezentarea execuţiei bugetare pe anul 2010. De asemenea, vor fi supuse discuţiilor şi probleme organizatorice, fiind prezentate propuneri de modificare a Statutului ANATOP, de îmbunătăţire a activităţii Asociaţiei, precum şi propuneri legislative cu privire la dezvoltarea instituţională ATOP.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.