REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi în ce liceu ai intrat

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi în ce liceu ai intrat
 Rapoartele finale ale primei repartizări computerizate a absolvenţilor de clasa a VIII-a au fost publicate pe site-ul MECTS, 191.783 de elevi dintre cei 193.894 care au depus opţiuni fiind repartizaţi, iar 2.111 rămânând nerepartizaţi întrucât au completat prea puţine opţiuni.
Din 193.894 elevi care au depus opţiuni, au fost epartizaţi 191.783, infromează MECTS.
Restul de 2.111 candidaţi nu au putut fi repartizaţi deoarece au ompletat prea puţine opţiuni în fişa de admitere(1,09% din total). Aceştia mai au o şansă la următoarea repartizare, programată în data de 22 iulie.
Conform rapoartelor statistice generate de aplicaţia ADLIC, specializările care au dominat topul preferinţelor elevilor sunt Matematică – informatică de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" şi Economic de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", ambele din Bucureşti.
Primele trei pecializari din ţară în ordinea ultimei medii de admitere sunt:
– Matematică-informatică bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti – 9,94
– Matematică-informatică bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova – 9,88
– Ştiinţe ale naturii bilingv, engleză de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Constanţa – 9,86
"Pentru ca repartizarea să se facă în mod corect şi transparent, proiectul ADLIC 2011 a fost coordonat de specialiştii MECTS începând din septembrie 2010. În cadrul proiectului a fost elaborată metodologia de desfăşurare a repartizării, apoi pe baza acesteia a fost proiectat şi realizat de către SIVECO Romania sistemul informatic ADLIC 2011. Echipele implicate în derularea acestui proiect au gestionat eficient colectarea şi afişarea rezultatelor şi au depus un efort susţinut pentru a respecta termenele anunţate, metodologia şi calendarul stabilit de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru Admiterea în Licee 2011", precizează Ministerul Educaţiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.