Recompensă inedită oferită unui medic de gardă de la Spitalul Sighet: un câine maidanez, un pistol de jucărie şi o sticlă de bere

Recompensă inedită oferită unui medic de gardă de la Spitalul Sighet: un câine maidanez, un pistol de jucărie şi o sticlă de bere

Suparat ca nu a putut oferi spaga medicului de serviciu de la Compartimentul Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Sighet, un barbat in varsta de 55 de ani s-a inarmat cu un pistol “de jucarie” si a trecut la amenintari.
Un eveniment dintre cele mai neobisnuite au avut loc duminica noaptea la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Sighet. Un barbat in varsta de 55 de ani a beneficiat de ingrijiri medicale in urma unei altercatii avute cu un cetatean in cursul zilei de duminica, 12 iunie. In semn de recunostinta, acesta s-a gandit la o recompensa inedita. El a oferit medicului de garda un caine maidanez, ales cu grija din portbagajul masinii personale, care era de altfel plin cu fiinte necuvantatoare, culese de pe strada. Hilara scena a fost completata de momentul in care animalele au luat-o la goana din portbagaj, alarmand cadrele medicale.
Ineditul cadou a fost refuzat de catre medicul de garda, insa pacientul nu a renuntat si a revenit in scurt timp cu o alta atentie: un pistol si o sticla de bere. Nonconformistul pacient a ales de aceasta data sa evite intrarea principala si sa intre in institutie sarind gardul. Momentul a fost surprins de un pieton, care a anuntat imediat politia.
Povestea noastra nu este una cu un final fericit, intrucat pacientul este acum internat la sectia de psihiatrie. Cu siguranta insa, sigheteanul nostru va intra in istoria orasului prin modalitatea inedita in care a incercat sa recompenseze serviciile medicale de care a beneficiat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.