VIDEO | Recomandări de la jandarmi

Pentru ca manifestările din spațiul public, ce vor avea loc și în acest sfârșit de săptămână în județul nostru să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice.

Jandarmii maramureșeni vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestora.
”Recomandăm participanților la evenimentele ce se vor desfășura pe raza județului nostru să respecte indicațiile organizatorilor şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii și să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică dacă observă persoane care au un comportament antisocial. Totodată, Jandarmeria Maramureș se află în executarea misiunilor specifice pentru respectarea măsurilor necesare prevenirii îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precum și cu alte instituții cu atribuții de control. Acțiunile pentru protejarea sănătății întregii comunităţi vor continua și în perioada următoare, sens în care recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară, atât pentru propria siguranţă cât şi pentru protejarea semenilor”, a precizat Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş.

Și jandarmii montani vor fi prezenți în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice din județul Maramureș pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și pentru salvarea celor aflați în dificultate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.