VIDEO | Rata șomajului stagnează la nivelul județului Maramureș

Rata șomajului stagnează la nivelul județului Maramureș. În ultima perioadă nu s-au mai anunțat concedieri colective, anunță cei de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.

Dacă rata șomajului a cunoscut o creștere de când a debutat pandemia, în ultima perioadă lucrurile s-au mai relaxat, spun cei de la AJOFM Maramureș.

Nu avem concedieri colective anunțate în județul Maramureș, doar concedieri individuale  din anumite domenii de activitate, dar putem spune că sunt, dar că avem oferte pentru două firme mari din Maramureș care își extind investițiile și se caută oameni în domeniul confecțiilor și operatori la întreprinderea de cabluri din județul Maramureș și mă refer aici la orașul Tăuții Măgherăuș, în mod special”,  spune Oana Oșan, director AJOFM Maramureș.

Rata șomajului nu a cunoscut o creștere în ultimele luni, spune Oana Oșan, director AJOFM Maramureș.

”Credem că în acest an, șomajul a stagnat, nu va fi o creștere a ratei șomajului în următoarea perioadă. Desigur, noi urmărim piața forței de muncă din județ, încercăm să fim alături de angajați și să răspundem nevoii lor de muncă și sperăm că și în perioada următoare va stagna rata șomajului”, spune Oana Oșan, director AJOFM Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.