Rafalele de vânt au produs mai multe pagube în judeţ. În Săpânţa câteva gospodării au rămas fără curent electric

Rafalele de vânt  au produs mai multe pagube în judeţ. În Săpânţa  câteva gospodării au rămas fără curent electric

Rafalele puternice de vânt au doborât un copac în localitatea Săpânţa. Copacul s-a prăbuşit pe firelele de alimentare a reţelei cu energie electrică. Câteva gospodării din apropiere nu sunt alimentate cu energie electrică. La faţa locului s-au deplasat primarul şi o echipă de intervenţie de la societatea Electrică. Se acţionează pentru îndepărtarea copacului şi restabilirea alimentării cu energie electrică a locuinţelor afectate.
 În muncipiul Baia Mare au căzut, în interval de 11 minute, precipitaţii care au totalizat 18l/mp.

Intensificările de vânt care au avut trecător aspect de vijelie au doborât o creangă de copac pe DN 19, Huta Certeze, pe sectorul de pe raza judeţului Maramureş. Circulaţia rutieră se desfăşoară, în prezent, pe un singur sens. La faţa locului intervin angajaţi ai secţiei de drumuri naţionale care taie creanga de copac cu drujbe şi îndepărtează resturile de material lemnos rămase pe carosabil.

La staţia hidrologică Copalnic au fost înregistrate, într-un interval de 40 de minute, precipitaţii care au totalizat 16,2 l/mp.
Pentru a face faţă  numărului mare de solicitări din partea cetăţenilor şi a asigura asistenţa medicală de urgenţă, în perioada caniculară, personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, a fost suplimentat cu echipaje de intervenţie aduse din timpul liber.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.