Punct Trafo nesecurizat pe strada Lucian Blaga din Sighet

Punct Trafo nesecurizat pe strada Lucian Blaga din Sighet

     Pericol de electrocutare. Asta scrie pe una dintre usitele larg deschise ale unui punct Trafo nesecurizat de pe strada Lucian Blaga. Se pare ca avertismentul nu este luat in serios nici macar de cei care sunt responsabili de administrarea  punctului. Acestora nu le pasa de faptul ca de trei zile unul dintre compartimente este deschis si in orice clipa s-ar putea intampla o tragedie.
    In orice clipa un copil curios, sau o persoana neatenta poate atinge firele nesecurizate ale punctului Trafo de pe strada Lucian Blaga. Tragedia petrecuta in primavara acestui an in Cartierul Tudor Vladimirescu, cand un tanar a murit electrocutat dupa ce a patruns intr-un post de transformare pentru a fura fier vechi, se pare ca nu a reusit sa traga un semnal de alarma.
Locuitorii de pe strada Lucian Blaga au declarat ca acest post de transformare asigura iluminatul electric stradal. Oamenii au declarat ca nu au facut nimanui nici un fel de sesizare vizavi de faptul ca una dintre usite este larg deschisa. Li se pare normal si sub nici o forma periculos. Doar nu o sa piarda timpul muncitorii deschizand usa de fiecare data cand au de a face cu cate o avarie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.