VIDEO | Protest organizat de cei din domeniul HoReCa, ajunși la capătul răbdării

Patronii din domeniul HORECA au ajuns la capătul puterilor. Pandmeia de coronavirus s-a dovedit a fi un dșman redutabil, restricțiile impuse în ultimul an de zile, a afectat dramatic activitatea celor din domeniul ospitalității. Simțindu-se nedreptățiți de deciziile care le-au afectat parcursul, i-a determinat să lanseze în mediul virtual, îndemnul de  a se solidariza și de a organiza un protest, la nivel național, care să atragă atenția autorităților.

Oficial la nivel de Maramureș autoritățile nu au nunțat că ar fi existat focare de coronavirus care să aibă ca punct de plecare acest sector al ospitalității. Cu toate acestea, restricțiile impuse acestui sector de activitate, a însemnat falimentul pentru mulți operatori economici. Ajunși la acapătul răbdării, reprezentanții Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România inițiază un protest pașnic.

”Industria noastră este într-un moment critic, în care nu vrem însă să ne lăsăm copleșiți de neputință. După nenumărate dialoguri cu autoritățile, în urma cărora multe promisiuni sunt în continuare amânate, ne vedem nevoiți să acționăm și altfel.Inițiem astfel un protest pașnic, marți, 16 februarie, la care ne dorim și vă încurajăm să participăm în număr cat mai mare, pentru a trage un nou semnal de alarmă. Suntem îngenunchiați!”, scriu reprezentanții protestului

Sub sloganul ”HORECA – CAPĂT DE DRUM!”, protestul se anunță unul pașnic, susținut de industria ospitalității, marți, 16 februarie,  în intervalul orar 12:00 – 12:30.

Protestul va fi organizat în fața localurilor, unde timp de o jumătate de oră, operatorii vor opri complet activitatea pe toate fronturile. Protestul va fi susținut de pancarte cu mesaje unitare, în liniște și cu măsuri de protecție și distanțare social.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.