Video|Propunere pentru realizarea unui cartier rezidențial

Primăria Sighetu Marmației anunță publicul, autoritățile interesate, proprietarii terenurilor din zona străzii Tractorului despre elaborarea propunerilor de Plan Urbanistic Zonal și Regulament Local de Urbanism cu scopul parcelării terenului în vederea realizării unui cartier rezidențial.

Proiectul privind parcelarea terenului în vederea edificării unui cartier rezidențial pe strada Tractorului din Sighetu Marmației a fost inițiat de un investitor privat. Persoanele interesate sunt invitate să consulte documentația privind propunerile de PUZ și RLU și să transmită observații și sugestii asupra acestor documente până în 27 ianuarie 2019, la sediul Primăriei Sighetu Marmației, compartimentul sistematizare și urbanism, camera 5.

În 24 ianurarie, la ora 11:00, la sediul Primăriei Sighet se organizează dezbatere publică, ca metodă de consultare. Răspunsurile la observațiile și sugestiile trimise precum și rezultatele informării și consultării se vor posta pe site-ul primăriei și se vor afișa la sediul acesteia în termen de 15 zile de la încheierea perioadei de consultare. Mai multe informații despre acest subiect găsiți pe site-ul Primăriei Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.