PROMO: Zestrea Maramureșului, acasă la Ana Hossu

PROMO: Zestrea Maramureșului, acasă la Ana Hossu

 Emisiunea Zestrea Maramureșului ajunge în această săptămână acasă la îndrăgita interpretă de muzică populară Ana Hossu. Măriuca Verdeș alături de invitata ei va lua la pas locurile prin care  a copilărit artista.

În ediția din această săptămâna emisiunea Zestrea Maramureșului va prezenta povestea de viață a artistei Ana Hossu, dar și noutățile în ceea ce privește activitatea ei.
”Ne bucurăm că intrăm din nou în casele dumneavoastră cu o nouă emisiune Zestrea Maramureșului. Ne bucurăm de acest frumos anotimp în Mesteacăn pentru că am venit acasă la Ana Hossu și ne-am propus să petrecem câteva clipe împreună cu îndrăgita artistă”, a spus Măriuca Verdeș, realizatoarea emisiunii Zestrea Maramureșului.
”Bine ați venit la noi acasă, la Mesteacăn, într-un loc atât de frumos, de tradițional. Chiar dacă satul este mai gol că au plecat tinerii în străinătate dar au rămas bunicii și copiii care umplu cu bucurie și energie aceste meleaguri minunate  ale Țării Chioarului. Să ne reamintim împreună cu tine și cu TV Sighet de locurile copilăriei mele”, a adăugat Ana Hossu.
Emisiunea Zestrea Maramureșului  va fi difuzată la TV Sighet vineri de la ora 19:30 și duminică de la ora 16:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.