PROMO | TV Sighet v-a pregătit un program special de sărbători

TV Sighet vă invită să petreceți sărbătoarea Crăciunului în compania edițiilor speciale pregătite în grila de programe pentru sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Hristos.

De Crăciun s-a născut Isus. ”O ce veste minunată”, o veste ce ne umple sufletele de bucurie, de speranță. Vestea trebuie să colinde din casă în casă. Într-o ediție specială de sărbători a emisiunii ”La casa cu voie bună”, realizată de Adi Sabadîș, vor intra în casele telespectatorilor TV Sighet urători cu cele mai cunoscute colinde și cele mai dragi urări de sărbători.

Nu va lipsi ediția specială a emisiunii ”Cuvânt de învățătură”, cu vorbe de duh rostite cu har de protopopul ortodox, părintele Vasile Aurel Pop.

De când colindă creștinii și ce tradiții și oiceiuri de iarnă se respectă în Maramureș, ne spune Mirela Barz, managerul Muzeului Maramureșan din Sighet, într-una dintre edițiile de sărbătoare ale emisiunii  ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, realizată de Narcisa Chișiu.

Tot în cadrul acestei emisiuni vom revedea un moment din concertul susținut de Corala ”Armonia”,în comuna Mireșu Mare. O altă ediție specială este dedicată unui extraordinar concert susținut de profesori ai Școlii de Muzică și Arte Plastice ”George Enescu”din Sighetu Marmației.

Din cauza pandemiei, festivalul”Primește-ne gazdă-n casă”nu a mai putut fi organizat în acest an. Prin intermediul TV Sighet, însă, colindul copiilor va intra în casele dumneavoastră, printr-o ediție specială a emisiunii ”Manifest”, realizată de Dana Berci.

TV Sighet va transmite în exclusivitate ediția din acest an a Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă ”Marmația”, 2020, duminică, 27 decembrie, începând cu ora 11:00.

Concertele organizate an de an în biserici de Crăciun, nu au mai putut avea loc în acest an, din cauza restricțiilor.  Veți avea însă ocazia să revedeți grupurile vocale colindând și vestind Nașterea Domnului, într-o ediție de sărbători a emisiunii ”Manifest”.

Artista Măriuca Verdeș a pregătit și ea o emisiune de suflet , ”Zestrea Maramureșului„, dedicată sărbătorii Nașterii Mântuitorului. Rămâneți așadar cu programele TV Sighet, pentru a avea parte de un autentic Crăciun în Maramureș,

TV Sighet vă urează Crăciun Fericit și multă sănătate!

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.