PROMO: O nouă ediție specială a emisiunii Zestrea Maramureșului

PROMO: O nouă ediție specială a emisiunii Zestrea Maramureșului

 Seria emisiunilor dedicate împlinirii a trei ani de la prima ediţie a Zestrei Maramureşului continuă duminică, cu cea de-a doua parte. Vor fi invitaţi de seamă, iar telespectatorii vor avea parte, de asemenea, şi de amintiri frumoase din aceşti trei ani.

Emisiunea de duminică este a doua din şirul unor ediţii speciale şi a fost filmată în gospodăria Iurca din Călineşti, acolo unde a fost realizată şi prima ediţie a emisiunii. Nicolae Sabău, Pătru Bârlea, Dumitru Dobrican, Voichiţa Nemeş, Angelina Timiş Lungu, Andrei Bărbos, Maria Tripon, soţii Botiş, Vasile Boiciuc Rogneanu şi mulţi alţii vor intra din nou în casele telespectatorilor TV Sighet cu cele mai frumoase cântece şi vor depăna, alături de realizatoarea emisiunii, Mărica Verdeş, o mulţime de amintiri din aceşti trei ani, în care au încântat publicul.
În decursul celor trei ani, emisiunea Zestrea Maramureşului a reunit mulţi interpreţi de muzică populară, meşteri populari, oameni de cultură şi nu numai.
Aşadar, nu rataţi duminică, 6 martie, o nouă ediţie specială e emisiunii Zestrea Maramureşului, de la ora 16:00, numai la TV Sighet.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.