VIDEO | PROMO: Lucruri, fapte și oameni de valoare -”Viitorul Europei, Promovarea democrației europene în Ucraina”

În Sala Festivă a Colegiului Național ”Dragoș Vodă”, a avut loc miercuri, prezentarea  proiectului”Viitorul Europei, Promovarea democrației europene în Ucraina”din cadrul proiectului European Generation EU, propus de Biroul de Legătură al Parlamentului European. Prezentările au fost susținute de elevi ai Colegiului Național ”Dragoș Vodă”, absolvenți ai colegiului, dar și de profesori de la unitățile școlare din municipiu.

Biroul de legäturä al Parlamentului European în România atestä că Darius Colopelnic, membru al organizației Tineretul Maltez, participă la proiectul GenerationEU: Promotori ai democrației europene inițiat de Biroul de legäturä al Parlamentului European în România și desfäșurat în parteneriat cu lnstitutul European din România, Asociația Pro Democrația și  Asociația Group of the European Youth for Change în perioada aprilie – octombrie 2020. Darius Colopelnic a fost desemnat sä participe în cadrul acestui proiect în calitate de „Promotor al democrației europene”, alàturi de alți 20 de tineri, în urma unui proces de selecție care a avut loc în perioada 20 februarie – 12 martie 2020.

Mai multe despre acest proiect puteți urmări în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, din această seară, la TV Sighet, de la ora 18:35, difuzată în reluare de la ora 21:35.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.