VIDEO | Sportivii Academiei de Handbal Minaur au fost din nou convocați la echipele naționale

După o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemia de SARS-CoV-2, sportivii Academiei de Handbal Minaur au fost din nou convocați la echipele naționale. Este vorba de șapte sportivi din cadrul clubului plus antrenorul Claudiu Clonovszki.

La echipa națională de juniori va merge Erik Pop, care a jucat pentru CS Minaur în acest început de sezon în Liga Zimbrilor. Îi va mai fi alături la lot Ovidiu Ardelean, dar și Ianis Petrea, unul dintre cei mai noi componenți ai clubului, fiul lui Adrian Petrea, antrenorul echipei de seniori a CS Minaur.
Echipa națională de juniori efectuează un stagiu de pregătire la Plopeni în perioada 12-22 octombrie, urmând ca în perioada 23-25 octombrie, la Ploiești, să participe la Trofeul Carpați.
Tot de un stagiu de pregătire la Plopeni va avea parte și naționala de cadeți, în perioada 16-26 octombrie. În cadrul acestui stagiu de pregătire, naționala de cadeți a României va disputa și trei meciuri amicale împotriva Poloniei. De la clubul băimărean au fost convocați Alexandru Pașca, Andreas Hauler, Remus Chiș și Lucas Sabou. Din staff-ul tehnic va face parte și Claudiu Clonovszki, antrenor la Academia de Handbal Minaur.
Federația Română de Handbal nu a emis încă un comunicat oficial despre când, dacă și în ce format vor începe Campionatele Naționale de Juniori. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.