PROMO | Despre proiecte de succes, azi, la emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”

Brândușa Oanță, profesor de Limba Latină și Limba Română la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, vorbește în cadrul ediției de azi a emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”despre proiectul școli pilot media, un proiect implementat de Ministerul Educației în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent. În partea a doua a emisiunii, Cosmin Herman, proprietarul unui restaurant ce oferă o a alternativă sănătoasă la meniul de zi cu zi, ne vorbește despre beneficiile asupra sănătății a unui meniu vegetarian.

Educație pentru media, un proiect ce se adresează unei generații cu ochii deschiși, este proiectul despre care ne vorbește Brândușa Oanță, în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, azi, la TV Sighet.

Cosmin Herman a pus bazele unei afaceri prin programul Start Up Nation, în Sighetu Marmației. Acesta a deschis un restaurant cu specific vegetarian și vegan, pe principiul că mâncarea sănătoasă aduce mari beneficii consumatorului.

Nu ratați ediția din această seară a emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, la TV Sighet,  imediat după grupajul de stiri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.