VIDEO | PROMO | Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighetu Marmației, continuă la TV Sighet

Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal,Sighetu Marmației continuă la TV Sighet. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Maramedia”din această seară, ce urmează imediat după Știrile TV Sighet, vorbim despre consecințele grave ale automedicației și despre pericolul  autodiagnosticării. Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei implementează proiectul „Spitale fără infecții”, în parteneriat cu Spitalul Clinic Central Ivano-Frankivsk din Ucraina.

Proiectul se încheie în 31 martie 2021, dată până la care se derulează o campanie de sensibilizare pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor în rândul populației transfrontaliere. Campania de conștientizare din cadrul proiectului ”Spitale fără infecții” continuă azi la TV Sighet, de la ora 18:35 cu alți doi invitați, Stan Petru, medic primar psihiatru, șef Secție Psihiatrie 1 bărbați și Mariana Vida, medic primar pneumolog, șef Secție Pneumoftiziologie, din cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Proiectul este derulat prin Programul operațional comun România – Ucraina 2014 – 2020. Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și co-finanțat de statele participante în program.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.