VIDEO | PROMO | Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighet, continuă la TV Sighet

Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighetu Marmației continuă la TV Sighet. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Maramedia”din această seară, ce urmează imediat după Știrile TV Sighet, vorbim despre infecțiile nosocomiale, pericolul automedicației și abordarea unui stil de viață sănătos. Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei implementează proiectul „Spitale fără infecțîi”, în parteneriat cu Spitalul Clinic Central Ivano-Frankivsk din Ucraina, proiect ce se încheie în 31 martie 2021, dată până la care se derulează o campanie de sensibilizare pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor în rândul populației transfrontaliere.

Campania de conștientizare din cadrul proiectului ”Spitale fără infecții” continuă azi la TV Sighet, de la ora 18:35 cu alți trei invitați, Alina Maria Pop, specialist în medicină internă, Petru Krauss, medic diabetolog și Marcel Lazăr, medic dermatolog, din cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Proiectul este derulat prin Programul operațional comun România – Ucraina 2014 – 2020. Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și co-finanțat de statele participante în program.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.