"Promisiunile neonorate ale Ministrului Transporturilor, Anca Boagiu"

"Promisiunile neonorate ale Ministrului Transporturilor, Anca Boagiu"

Departamentul de Transporturi si Infrastructura al Partidului Social-Democrat solicita ministrului transporturilor, Anca Boagiu, sa isi respecte angajamentele cu privire la acordarea subventiei pentru trenurile de calatori pe caile ferate, care sa se faca conform numarului de calatori transportati si nu judecand dupa numarul de vagoane ale fiecarui tren.

Astfel, PSD cere in regim de urgenta, subventionarea tichetelor emise (fiscalizate) cu calatorii transportati. In viziunea PSD, contractele incheiate pana in prezent, sunt prea suculente ca ministerul transporturilor, sub conducerea lui actuala, sa renunte la acestea. Asa se explica si tendinta de a atasa un numar mare de vagoane per tren, si manierea de subventionare din prezent. In aceste conditii, mentinerea acestui sistem mafiot, considera departamentul de transporturi si infrastructura al PSD, poate fi imputata minstrului transporturilor.
Pentru a sustine cele afirmate mai sus intr-un mod si mai concret, va atasam o scrisoare conceputa de angajatii CFR, care face referire la acele contracte pe care le-am mentionat si la situatia CFR din prezent. In cadrul scrisorii, pentru organele abilitate ale statului „ …” (punctele de suspensie) semnifica nume de persoane si nume de firme iar daca aflarea lor va fi de interes pentru dumneavoastra, acestea pot fi usor elucidate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.