VIDEO | Proiect blocat de orgolii politico-administrative

Un proiect prin care Casa Tineretului din municipiul Baia Mare ar putea fi reabilitată şi utilizată la capacitate maximă, prin transformarea sa într-un Centru Cultural, este blocat de orgolii politico-administrative. În vreme ce Consiliul Judeţean Maramureş îşi exprimă intenţiile de a accesa şi fonduri guvernamentale pentru reabilitarea imobilului, Consiliul Local Baia Mare blochează elanul de la judeţ şi refuză transmiterea unui aviz necesar continuării demersurilor pentru această investiţie.

Marți, 12 martie, Consiliul Județean Maramureș s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a vota cele șapte proiecte aflate pe ordinea de zi. Înainte de debutul ședinței, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, a anunțat că va retrage de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii și stabilirea destinației pentru un imobil din domeniul public al județului Maramureș, respectiv cel privind schimbarea denumirii Casei Tineretului Baia Mare în Centrul Cultural Maramureș.

La cuvânt s-au mai înscris consilierii județeni Marinel Kovacs și Teodor Ardelean, care au dat asigurări că, la rândul lor, vor încerca să discute cu colegii din cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Foto: arhiva

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.