VIDEO | Programul societății VITAL de Rusalii

Luni, 21 iunie, a doua zi de Rusalii, birourile de relații cu publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice precum și casieriile societății Vital din localitățile Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni și Șomcuta Mare vor fi închise, ziua fiind declarată sărbătoare națională legală.

De asemenea și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă în ziua de luni. De marți, 22.06.2021 se va relua programul normal de lucru.

Pentru utilizatorii care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare, reprezentanții Vital le reamintesc că acestea pot fi achitate și online, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la celelalte puncte de plată puse la dispoziție.

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550  vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de aceste servicii la parametrii optimi.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.