Programul instituţiilor de "Sfânta Maria"

Programul instituţiilor de "Sfânta Maria"

Deputaţii au decis ca 15 august, ziua Adormirii Maicii Domnului, să fie declarată sărbătoare legală şi, în consecinţă, să fie zi liberă.Cei care nu se vor bucura de sarbatore in sanul familiei si  vor functiona in regim normal de munca sunt pompierii, politistii, angajatii serviciului de ambulanta si medicii sectiei de Urgenta.
In data de 15 august, de “Sfanta Maria” programul casieriilor SC Vital SA, atat din  Sighet  cat si din celelalte localitati in care opereaza, va fi in conformitate cu legislatia, motiv pentru care nu vor avea program cu publicul.
Nici cei  care vor dori sa-si achite facturile la Electrica nu vor avea aceasta posibilitate, deoarece casieria din municipiu nu va functiona.
Unitatile bancare intra si ele intr-un weekend prelungit de sambata  pana luni inclusiv.

Oficiul Postal din Sighet va  respecta normele legislatiei in vigoare decretand  zi libera.
 In ceea ce priveste programul Agentiei CFR Sighet , acesta va ramane neschimbat, luni 15 august. Daca in alte orase numarul de vagoane a fost suplimentat in aceasta perioada, la nivelul Sighetului  situatia ramane neschimbata. Reprezentantii Agentiei CFR Sighet ne-au informat ca experienta anilor precedenti i-a determinat sa intensifice controalele din trenuri in ziua de 15 august.
 Pentru a sarbatori asa cum se cuvine  Preznicul “Sfintei Marii”, politistii  si jandarmii  sigheteni vor asigura si in acest an linistea si ordinea publica.  Pentru prevenirea incidentelor in trafic politistii de la Serviciul Rutier vor monitoriza circulatia pe drumurile publice.
 Programul colectarii deşeurilor menajere de la sigheteni   si realizarea salubrizarii  stradale pentru luni 15 august nu va suferi modificari. Personalul antrenat pe teren nu va beneficia de zi libera.  Casieriile, insa, nu vor avea program cu publicul. 
 Nici casieriile pentru colectarea taxelor si impozitelor nu vor functiona luni.
  In ceea ce priveste transportul in comun, reprezentantii Societatii Mara Nord ne-au declarat ca luni 15 august, autobuzele nu vor circula.
Farmacia de la intrarea in Piata Agroalimentara din Sighet va avea un program de functionare special cuprins  intre  orele 8:00 si 15:00. Iar farmacia care va realiza garda de noapte va fi Salvia Med.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.