Prognoza Meteo: Cum va fi vremea vineri

Prognoza Meteo: Cum va fi vremea vineri
Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în regiunile intracarpatice, unde pe arii restrânse, vor fi precipitaţii slabe, mai ales ploi şi burniţe, ce vor favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări pe crestele montane.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade, iarcele minime între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate în Câmpia de Vest. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, cu precădere din est şi sud, va fi ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură.
La munte , vremea va fi în general frumoasă şi caldă pe parcursul zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Munţii Apuseni unde, pe arii restrânse noaptea, vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniţă, ce vor favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări pe creste. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de ziua precedentă. În special dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.