PROBLEME: Mara Nord are nevoie de investiții în parcul auto

PROBLEME: Mara Nord are nevoie de investiții în parcul auto

 Societatea de transport în comun Mara Nord are nevoie de investiții în ceea ce privește parcul auto, iar acest lucru se observă mai ales atunci când la unul dintre mijloacele de transport apare o defecțiune.

Mara Nord are în circulație 10 autobuze, însă doar 7 sunt folosite zilnic. 
 „Parcul nostru se compune din 10 autobuze, din păcate sunt perioade în care nu putem apela la toate pentru că sunt vechi, fiecare autobuz are cel puțin 100.000 de km parcurși și vechimea lor este de peste 22-23 de ani. Când nu putem acoperi toate traseele avem probleme în special în orele de vârf dimineața și mă refer aici la programul școlar, de a aduce elevii în siguranță și la timp la școală”, a spus Grigore Șteț, administrator special la societatea de transport Mara Nord.
În cazul unor defecțiuni la autobuze, transportul călătorilor se face cu dificultate. O astfel de situație a avut loc în această dimineață când călătorii din Tisa și Crăciunești au fost preluați de un singur autobuz.
 „Am avut chiar astăzi dimineață un astfel de eveniment. Din zona Tisa, Crăciunești, am preluat elevii cu un singur autobuz în loc de două, autobuzul de 07:10 cu plecare din Bocicoi, și la nivelui zonei Cămara, copiii au urcat în autobuz câți au putut, a fost supraaglomerat. Eu ca și administrator special al acestei societăți nu pot decât să îmi cer scuze de la elevi pentru ziua de astăzi și mai sunt fenomene de acest gen și să facem în așa fel încât de mâine încolo să le asigurăm totuși cursa în condiții optime de transport”, a adăugat Grigore Șteț.
Șteț a mai prcizat că este necesar ca parcul auto al societății de transport să fie suplimentat măcar cu 2 autobuze, pentru a putea acoperi toate liniile și pentru a  suplimenta și cererile pentru câteva rute.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.