Prinşi în prag de sărbători cu ţigări de contrabandă

Prinşi în prag de sărbători cu ţigări de contrabandă

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit într-un autoturism, 1.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale.  În după-amiaza zilei de 21.12.2011, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană.
 Astfel, în jurul orei 16.00 lucrătorii noştri au depistat în trafic un autoturism suspect că trasportă ţigări de contrabandă.
 Imediat poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea acestuia folosind semnalele luminoase şi acustice, iar după aproximativ 5km autoturismul a fost descoperit abandonat pe raza localităţii Sarasău.
 După aproximativ 50 de minute lângă autoturism şi-au făcut apariţia doi bărbaţi cu intenţia de a pleca cu maşina moment în care au fost imobilizaţi şi reţinuţi de către poliţiştii de frontieră.
 La controlul efectuat asupra maşinii, au fost descoperite 1.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ascunse intr-o husă şi un rucsac destinate ustensilelor de pescuit.
 Cei doi bărbaţi identificaţi ulterior ca fiind Vasile I. de 22 ani, Marius A. de 23 ani cu domiciliul în localitatea Sighetu Marmaţiei, respectiv Vadul Izei s-au ales cu dosar penal şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Maşina folosită la transportul ţigărilor a fost indisponibilizată la sediul SPF Sarasău iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de  aproximativ 13.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.