Prins pentru a treia oară conducând fără permis, a fost reţinut

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr depsitat pentru a treia oară conducând un autoturism prin municipiu fără a avea permis de conducere.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, domiciliat în Timişoara. Autoturismul condus ieri de acesta a fost depistat pe strada Transilvaniei. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că nu se afla în stare de ebrietate. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Deseşti au întocmit dosare penale după ce au depistat în trafic două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, un bărbat din Rona de Sus este cercetat pentru conducere în stare de ebrietate, iar un bărbat din Deseşti este cercetat după ce a condus beat o mașină neînmatriculată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.