Prins la volan fără permis, conducând o mașină al cărei proprietar n-are nici el permis. Un alt bărbat tras pe dreapta conducea beat

Trei infracțiuni au depistat ieri polițiștii maramureșeni în urma controalelor făcute în trafic. Un bărbat a fost prin beat la volan, un altul n-avea permis, iar un al treilea s-a ales cu dosar penal pentru o altă infracțiune.

Poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe strada Motorului din Baia Mare. La volan era un bărbat de 58 de ani, din municipiu, iar testarea  cu  aparatul  etilotest a relevat o concentraţie de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, bărbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice.

Tot miercuri, lucrătorii Postului de Poliţie Satulung care desfăşurau activităţi de patrulare în Finteuşu Mic au oprit pentru verificări autoturisme aflate în trafic. La volan unei mașini a fost identificat un tânăr din Coltău, de 27 de ani, iar pasager era proprietarul autoturismului. Verificările poliţiştilor au relevat că aceştia nu deţin permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele lor poliţiştii au fost întocmit dosare penale pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.