VIDEO | Primăria Sighetu Marmației are site nou

Primăria Sighetu Marmației are site nou. Primarul Vasile Moldovan spune că prin constructia noului site își dorește ca sighetenii și nu numai să poată interacționa online cu Primăria Sighet mult mai facil, și astfel să se facă trecerea spre digitalizarea serviciilor municipale.

Edilul local a mai precizat că și-a dorit ca noul site să fie mai atractiv pentru vizitatori și să permită mai multe operațiuni online printre care depunerea unor documente, eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire, a adeverințelor, certificatelor fiscale, depunerea de petiții și urmărirea statusului acestora, precum și plata taxelor și impozitelor.

”Este un site în construcție, să știți că nu mi-a fost ușor, că nu este buget, că nu se poate, proceduri de astea interne. Am întrebat după 2 luni totuși când aveți de gând să dați drumul la site, îl aveam în format să zic personal, și au răspuns că sună să vadă dacă se poate. Le-am spus să îi dea drumul așa și o să îl construim, o să mai muncim la el. Mi-aș dori mai mult și o să îl facem mai performant. Am avut și discuții pentru un sistem mai performat care să fie  util atât cetățenilor cât și administrației, angajaților din Primărie”, a declarat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

În prezent site-ul Primăriei Sighetu Marmației este în curs de actualizare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.