Primăria Sighetu Marmației a primit vizita unei echipe mixte româno-americane, formată din specialiști în cooperare civil-militară
Joi, 17 februarie Primăria Sighetu Marmației a primit vizita unei echipe mixte româno-americană, formată de specialiști în cooperare, civil-militară. Vizita delegației condusă de comandantul Batalionului 1 CIMIC, a avut caracter de informare și documentare, în vederea întăririi cooperării instituționale.
”În cadrul vizitei, am discutat aspecte de interes privind caracteristicile geografice și culturale ale municipiului nostru, stabilirea punctelor de contact și posibilitatea unor viitoare activități de cooperare și coordonare, precum și aspecte privind mijloacele și personalul din cadrul sistemului național de apărare implicate în procesul de protecție a populației. Au fost atinse de asemenea subiecte cu privire la posibile acțiuni cu privire la imigranți, refugiați, persoane evacuate sau dislocate. Mult succes militarilor români, Armata României fiind una dintre structurile care se bucură de un nivel înalt de încredere și respect din partea populației,” – a declarat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.