Drumurile și vremea azi în Maramureș

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. S-a acționat pe acestea cu 6 utilaje și s-au împrăștiat 10 tone de material antiderapant.

Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și umed. Pe acestea s-a intervenit cu 8 utilaje și s-au răspândit 56 de tone de material antiderapant. Vizibilitatea în trafic este bună.

Cerul este acoperit. Plouă slab în județ. Izolat în zonele joase se semnalează ceață. Vântul prezintă intensificări temporare pe creste. Stratul de zăpadă măsura până la 49 cm la Cavnic, 40 cm la Firiza și la stația meteo Iezer, 39 cm în Pasul Gutâi, 33 cm la Băiuț, 23 cm în Baia Borșa, 16 cm în Poiana Borșa, 15 cm la Târgu Lăpuș. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile. Gheața este prezentă la malurile râurilor Vaser și Cavnic.

Vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii restrânse va  ploua slab, iar la munte, local, vor cădea precipitații mixte. Vântul va mai prezenta intensificări ziua îndeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.