VIDEO | Primăria Mireșu Mare continuă demersurile la proiectul de reabilitate şi modernizare a grădiniţei din Tulghieş

Unul dintre proiectele destinate copiilor din comuna Mireșu Mare este proiectul de construire a grădiniței din Tulghieș.Grădinița a fost practic construită de la zero și va oferi condiții moderne celor care o vor frecventa.

 Administrația publică locală din Mireșu Mare continuă demersurile la proiectul de reabilitate şi modernizare a grădiniţei din Tulghieş.

Grădinița din Tulgheș este deja la faza de proiect tehnic. Proiectul de modernizare este foarte avansat, grădiniță care practic s-a făcut de la zero. Suntem prinși pe un CNI, un fond de investiții și cu căminul din Mireș, din Remeți și Iadără. Ne dorim ca măcar un proeict să-l ducem la capăt cât mai repede. Am avut o negociere cât se poate de benefică cu partidul care este acum la guvernare, ceea ce e de bun augur pentru comunitatea din Mireș”, spune Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Vă reamintim că în luna mai 2020, primăria Mireșu Mare a câştigat un proiect pe fonduri europene pentru grădiniţa Tulghieş. La grădinița  din Tulghieș se fac lucrări radicale. Doar pereții exteriori au mai rămas în picioare. S-a intervenit și la partea de izolare împotriva apelor pluviale, La finalul investiției, grădinița va fi dotată cu mobilier nou, jucării noi, dar și o sală de spectacole. Valoarea totală a proiectului este de 1,81 milioane lei, din care 62% sunt acoperite din fondurile europene pentru dezvoltare regională (Programul Operaţional Regional 2014-2020).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.