VIDEO | Pregătiri la Cavnic pentru sezonul de schi

În curând vom avea parte de pirmele precipitații sub formă de nisoare, anunță meteorologii. În aștepatrea temperaturilor negative sunt și amatorii sporturilor de iarnă. În întâmpinarea acestora vin administratorii de pârtii care pregătesc de pe acuma toate detaliile pentru a avea parte de un sezon de schi favorabil.

Tunurile de zăpadă sunt în așteptarea temperaturilor negative, spune cei de la Supersko Cavnic. Administratorii partiilor de schi preconizează deschiderea sezonului de iarnă 2020-2021 la începutul lunii decembrie, în funcție de evoluția temperaturilor. În speranța că vor deschide măcar una din pârtii la 1 decembrie, mai rămâne de stabilit implementarea unor măsuri specifice pentru a limita răspândirea virusului. În acest sens, administratorii pârtiilor dau asigurări că s-au dispus modificări și la restaurant și la centrul de închirieri și la zona de așteptare.

Pentru căva fi un sezon plin de restricții și noi dispoziții, administratorilor nu le rămâne decât să dea asigurări pentru zăpadă artificială și pârtii întreținute și un gram de fericire tuturor celor care  iubesc sporturile de iarnă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.