PREGĂTIRI DE FESTIVAL: Trafic întrerupt în intervalul 2-5 septembrie în zona Palatului Culturii din Sighetu Marmaţiei

PREGĂTIRI DE FESTIVAL: Trafic întrerupt în intervalul 2-5 septembrie în zona Palatului Culturii din Sighetu Marmaţiei

Ne mai despart doua zile pana la  mult asteptatul Festival Antic si Medieval „Aeternus Maramorosiensis”, care se va desfasura in acest sfarsit de saptamana. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Organizatori, parteneri si toate institutiile implicate in organizarea evenimentului depun eforturi pentru ca totul sa se ridice la nivelul asteptarilor.
Evenimentul cultural se va desfăşura în centrul vechi al municipiului Sighetu Marmaţiei, în faţa Palatului Culturii, unde va fi amplasata  si scena care va gazdui momente inedite pentru Sighet.  Amenajarea spatiului din intersectia din fata Palatului Culturii va incepe inca de la primele ore ale diminetii de vineri, 2 septembrie. Astfel, in intervalul 2- 5 septembrie, incepand de maine, de la orele 10.00 și pana 05.09.2011, orele 12.00,  traficul rutier se va închide  pe strada Iuliu Maniu, de la intersecția cu   str. P-ța Libertății până la intersecția cu str. Al. Ivasiuc, str. Nicolae Titulescu de la intersecția cu str. Iuliu Maniu până la intersecția cu str. Pintea Viteazu, Str. Mihai Viteazu, de la intersecția cu str. Iuliu Maniu, până la intersecția cu str. Plevnei.
Domnite, cavaleri, arme medievale, cohorte de daci si romani, muzica baroca, brocarturi scumpe, artisti de renume si actori cu experienta sunt doar cateva dintre surprizele festivalului. Peste 1000 de participanti sunt asteptati la Festivalul „Aeternus Maramorosiensis”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.