VIDEO | Prefectul județului Maramureș, mediator în cazul neînțelegerilor dintre primarul municipiului Sighetu Marmației și Consiliul Local

Prefectul județului Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, intervine în cazul neînțelegerilor dintre primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan și Consiliu Local Sighet, respectiv viceprimarul Daniela Onița Ivașcu.

După ce primarul municipiului Sighet a cerut în instanță dizolvarea Consiluiului Local, ieri prefectul de Maramureș a venit în Sighetu Marmației ca să discute cu edilul local și cu viceprimarul în speranța că aceștia vor colabora pe viitor.

”Am încercat să mediez conflictul dintre primarul Sighetului, domnul Vasile Moldovan, și consiliul local, în frunte cu viceprimarul, doamna Daniela Onița Ivașcu. Ca prefect, intră în sarcina mea să fac tot ce pot pentru ca astfel de blocaje în administrație să nu existe. Amândoi sunt colegi de-ai mei, avocați, și sper ca în cel mai scurt timp să existe colaborarea de care sighetenii au atâta nevoie. Amândoi sunt gata să lase diferențele la o parte și să conlucreze pentru municipiu. Colegii mei, consilierii USR_PLUS sunt alături de doamna viceprimar și vor deblocarea situației cât mai curând posibil. Cetățenii i-au ales ca să ducă Sighetul pe locul meritat, de centru al jumătății de nord a județului” a precizat prefectul județului Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

Ulterior, prefectul Vlad Emanul Duruș, a vizitat și cele două centre de vaccinare din municipiu. A discutat cu medicii și asistentele de aici și s-a asigurat că întregul proces de vaccinare decurge fără probleme.

Până ieri s-au vaccinat aproximativ 10.000 de sigheteni și se așteaptă ca numărul acestora să crească în perioada următoare. Cetățenii sunt conștienți că pandemia se poate opri doar dacă ne vaccinăm.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.